برداشت خال با آر اف سرجری

برداشت خال با آر اف سرجری

خال صورت در گذشته یکی از نشانه های زیبایی زنان بوده است؛ حتی در شعرهای فارسی بارها مورد ستایش قرار گرفته است. اما امروزه همه جنبه های زندگی بشر از جمله معیارهای زیبایی متحول شده اند و دیگر خال صورت و خال گونه هیچ زیبایی در نظر مردم ندارند. بنابراین همه به دنبال روش هایی برای برداشت خال هستند.

خال یک ضایعه پوستی است که بر اثر عوامل مختلف بر روی پوست صورت یا بدن ایجاد می‌شود. برداشت خال علاوه بر جنبه زیبایی برای بسیاری افراد جنبه درمانی دارد. بنابراین در این مقاله قصد داریم که روش های مختلف برداشت خال را برایتان شرح دهیم و توضیحات کامل تری در مورد روش برداشت خال با دستگاه آر اف سرجری LED که این روزها بسیار محبوب شده است؛ ارائه دهیم.

آر اف سرجری بهترین روش برای برداشت خال

روش RF سرجری ( رادیو فرکانسی یا Radio Frequency) یکی از پیشرفته‌ترین تکنولوژی های روز دنیا برای درمان ضایعات پوستی و جایگزین روش‌های سنتی درمان ضایعات مثل استفاده از چاقوی جراحی است. این دستگاه ساخت کشور ایتالیاست. روش های قدیمی تر با ایجاد حرارت یا برش‌های سطحی، تاثیری کوتاه مدت و پر عوارض روی درمان ضایعات پوستی داشتند. اما  آر اف سرجری با تاثیر بسیار موثر و امکان درمان در کوتاه مدت، جایگزینی عالی برای روش‌های قدیمی است. این تکنولوژی امواج رادیوفرکانسی (RF) ایجاد می کند و برخورد این امواج با پوست، موجب تبخیر آب میان بافتی می شود و آسیبی به بافت پوست وارد نمی شود. در نتیجه برش بافت پوست بسیار ظریف و بدون خونریزی انجام می گیرد.

فواید برداشت خال با دستگاه آر اف سرجری

فواید برداشت خال با دستگاه آر اف سرجری
  • این روش در واقع یک جراحی سرپایی، بدون خونریزی و یا خونریزی به صورت خیلی خفیف است.
  • نسل جدید تکنولوژی آر اف سرجری، به جای تولید حرارت در داخل سلول، فشار آب میان بافتی را بالا می برد بنابراین از تخریب و صدمه به بافت جلوگیری می‌کند و در نتیجه اسکارهای کمتری به جای می گذارد.
  • از طرفی برش دقیق‌تری نسبت به تکنولوژی های قدیمی ایجاد می‌کند، در نتیجه آسیب به بافت سالم به حداقل می رسد، درد و خون‌ریزی کم‌تر است و در نهایت اسکار کم‌تری به جا می‌گذارد.
  • این تکنولوژی جدید در مدت زمانی کوتاه، درمان را انجام می دهید و تاثیرگذاری بالایی دارد.
  • برای تمام قسمت های بدن قابلیت استفاده دارد.
  • دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد.
  • کم خطر و ایمن است.

چه کسانی نمی توانند روش برداشت خال با آر اف سرجری را انجام دهند؟

پزشک متخصص تعیین می کند که چه نوع خالی قابلیت برداشته شدن دارد. بنابراین قبل از هر تصمیمی به یک مرکز معتبر مراجعه و تحت معاینه قرار بگیرید. پس از اینکه مشخص شد شما کاندید مناسبی هستید باید بدانید که روش آر اف سرجری برای همه افراد قابلیت استفاده دارد و موارد منع مصرف کمی دارد از جمله در افراد باردار یا شیرده و در بیماران قلبی.

سن مناسب برای برداشت خال با روش آر اف سرجری

بهتر است در سن 14 تا 17 سالگی خال‌های بزرگ بدن برداشته شوند تا به سمت بدخیم شدن نروند. خال‌های کوچک و معمولی را در سنین زیر 18 تا 20 سال برندارید چون احتمال عود آنها وجود دارد. بهترین زمان برداشت این دسته خال ها بالای 20 سال است. بعضی از انواع خال ها هستند که در سن بالا به رشد خود ادامه می‌دهند یا دچار تیرگی و تغییر شکل می‌شوند؛ این خال ها را باید برداشت.

تعداد جلسات لازم برای برداشت خال با روش آر اف سرجری

تعداد جلسات لازم برای برداشت خال با روش آر اف سرجری

براساس نوع، اندازه و رنگ خال ها، طول دوره ی درمان آن ها متفاوت است. معمولاً در یک جلسه می توان یک خال متوسط را برداشت اما اگر تعداد خال ها زیاد باشد پزشک توصیه می‌کند که در دو جلسه انجام شود. گاهی هم بین 2 هفته تا یک ماه طول دوره ی درمان به طول می انجامد.

هزینه برداشتن خال صورت با روش آر اف سرجری

برداشت خال اگر از جنبه ی زیبایی باشد، توسط بیمه درمانی پوشش داده نمی شود. اما در صورتی که جنبه درمانی داشته باشد ممکن است تحت نوع جراحی سرپایی، بیمه بخشی از درمان را تقبل کند. در کل هزینه برداشتن خال صورت و اندازه و عمق خال بستگی دارد. از طرفی بسته به سطح تکنولوژی و روش مورد استفاده برای برداشت خال و تجهیزات و امکانات کلینیک، قیمت برداشت خال متفاوت خواهد بود.

مشاوره تلفنی و رزرو 22180587-021

مجهزترین کلینیک زیبایی زعفرانیه
کلینیک لیزر سنتر

تماس تلفنی

اثرات و ماندگاری نتایج پس از برداشت خال با آر اف سرجری

در بیشتر موارد با انجام این روش، خال به صورت کامل برداشته می شود و دیگر باز نمی گردد. اما در مواردی در هنگام برداشت خال ممکن است بعضی از سلول های خال از دید پزشک پنهان بمانند و خال بعد از مدتی دوباره ظاهر شود هر چند این اتفاق نادر است ولی بهتر است هر ۶ تا ۱۲ ماه یک بار به پزشک برای بررسی مراجعه کنید.

عوارض برداشت خال با روش آر اف سرجری

عوارض بعد از برداشت خال بستگی به روش برداشت خال دارد. عوارض تکنولوژی آر اف سرجری در مقایسه با سایر روش‌های زیبایی چندان زیاد نیست. از عوارض آر اف سرجری می‌توان به قرمز شدن محل مورد استفاده، کبودی، تورم، خارش و حساسیت اشاره کرد. اگر مراقبت‌های پزشکی پس از درمان آر اف سرجری به خوبی انجام شود، مشکل خاصی به وجود نمی‌آید. مواردی مثل قرمزی یا کبودی هم کوتاه‌مدت هستند و عموماً تا چند روز بعد به صورت کامل درمان می‌شوند.

عوارض نادر شامل موارد زیر می شود:

  • تيرگي جاي خال: بسته به نوع و رنگ پوست شما امكان دارد جاي خال كمي تيره شود به خصوص در پوست های تیره تر. البته جای نگرانی نیست چون معمولا طي چند هفته تا چند ماه از بين مي‌رود.
  • اسكار: احتمال اینکه بعد از برداشت خال ‌هاي بزرگ، رد آنها بر جای بماند وجود دارد. همچنین در نواحی مانند گونه‌ها احتمال ایجاد اسکار بیشتر است. در خال‌هاي گردن، قفسه‌ی سينه و اندام ها هم احتمال ايجاد گوشت اضافه در محل برداشت خال وجود دارد. ولی در کل احتمال ایجاد اسکار بعد از برداشت خال، به مهارت پزشك و قابلیت ترميم پوست بيمار بستگی دارد.
  • امکان بروز جوش بر روی پوست
  • ممکن است در یک کلینیک نامعتبر و یا توسط پزشکی که مهارت کافی نداشته باشد؛ امکان ایجاد سوختگی به وسیله ی برخورد جسم فلزی با پوست بیمار وجود داشته باشد.

مراقبت های قبل از برداشت خال با آر اف سرجری

  • حتما به یک کلینیک معتبر و پزشک ماهر و با تجربه مراجعه کنید تا بررسی های دقیق و اصولی انجام دهد. برای اطمینان از خوش خیم بودن خال، آزمایش‌های معتبر را انجام دهید.
  • قبل از مراجعه حتما پوست خود را بشویید. اگر خال در صورت شماست، بدون آرایش مراجعه کنید.
  • می توانید برای کاهش درد از کرم های بی حس کننده استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از برداشت خال با آر اف سرجری

  • محل برداشته شدن خال را پاسمان می کنند و فقط در زمان شستن یا استفاده از کرم ترمیم کننده محل زخم را باز کنید. پانسمان محل زخم به بهبود آن کمک می کند.
  • سعی کنید از ایجاد هر گونه آلودگی در محل برداشته شدن خال جلوگیری کنید. بهترین کار این است که پانسمان را برندارید.
  • تا ۷۲ ساعت بعد از درمان، به محل مورد نظر آب نزنید. از انجام شنا و رفتن به استخر به شدت اجتناب کنید.
  • قرار گرفتن در معرض نور خورشید یکی از عواملی است که موجب ایجاد خال های اکتسابی می شود. نور خورشید می تواند در تشدید وضعیت خال و بازگشت مجدد آن بعد از برداشتن نقش داشته باشد.پس در معرض نور شدید خورشید قرار نگیرید یا آنرا به حداقل برسانید.
  • توصیه می‌شود از ضدآفتاب مناسب حداقل با SPF 50 استفاده کنید.
  • ترمیم کامل پوست صورت ممکن است تا دو هفته طول بکشد، سعی کنید به طور مرتب از پمادهای تجویز شده استفاده کنید تا تغییر رنگ پوست بهبود یابد.
  • در این مدت از شوینده های ملایم استفاده کنید.
  • به ‌هیچ‌وجه نباید در محل درمان از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده کنید و محل درمان را کاملا تمیز نگه‌دارید.
  • این روش کمترین محدودیت را برای فرد ایجاد می کند، بالافاصله بعد از آن می توانید به فعالیت های روزانه خود به روال عادی بازگردید.

در صورت وجود درد شدید یا خون‌ریزی حتماً با پزشک معالج خود تماس بگیرید.

سایر کاربردهای روش آر اف سرجری

جالب است بدانید که دستگاه آر اف سرجری (RF) علاوه بر برداشت خال، برای برداشت لک های مادرزادی پوست، لیفت صورت، برداشتن زگیل، میخچه، توده ها و برآمدگی ها، از بین بردن اسکارهای عمیق بعد از زخم، آبله مرغان، عمل زیبایی پلک چشم، از بین بردن خالکوبی های سنتی و تاتو، مو زدایی و از بین بردن موهای سفید، اصلاح نوک بینی و پیوند پوست و بافت برداری نیز کاربرد دارد.

پرسش و پاسخ درباره برداشتن خال با دستگاه آر اف:

چه خال هایی باید برداشته شوند؟

تعیین اینکه چه نوع خال هایی باید برداشته شوند؛ توسط پزشک متخصص انجام می گیرد. خال ها یا مادرزادی هستند و یا به دلایلی مانند تماس با نور خورشید، بارداری، مصرف داروهای هورمونی و غیره به صورت اکتسابی ایجاد شده اند. در صورتی که خال تغییری نکند و ظاهرش شما را آزار ندهد، بهتر است برداشته نشود. اما در صورت بروز هر تغییری در سایز، رنگ و ... خال های مادرزادی و ژنتیکی، باید توسط پزشک متخصص بررسی شود. در نهایت پزشک با توجه به نوع خال، در مورد بدخیم و سرطانی بودن یا نبودن آن ها و روش مناسب درمان تصمیم می گیرد.

آیا برداشت خال با RF درد دارد؟

این روش با استفاده از گرمای امواج رادیوفرکانس انجام می گیرد. می توان از کرم های بی حس کننده برای ایجاد بی حسی در ناحیه درمان استفاده کرد. ممکن است پس از پایان اثر کرم بی حس کننده، درد خفیفی احساس کنید که در مدت کوتاهی از بین می رود.

چه مدت بعد از برداشت خال با آر اف پوست ترمیم می شود؟

در روش های معمول پوست در مدت زمان 2 الی 3 هفته بازسازی می شود اما در آر اف حدود یک هفته ای پوست ترمیم می شود چرا که این روش کمتر به بافت پوست آسیبد می زند.

5/5 - (6 امتیاز)

بهترین کلینیک زیبایی زعفرانیه تهران

کلینیک لیزر سنتر
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *